Special care for skin


Prázdniny sú tu a s nimi aj plno letných radovánok, zážitkov a výletov.
Pri letných aktivitách sa Vaše rozbehané ratolesti nevyhnú pobytu na slnku a ich pokožka je tak dlhodobo vystavená slnečnému žiareniu.
Silnému vplyvu sa snažíme zabrániť opaľovacími prípravkami, ktorých je teraz na trhu skutočne veľa a vybrať jeden, čo najúčinnejší a najlepší je skutočne problém.

Väčšina značiek sa snaží propagovať svoje produkty v masívnych promo kampaniach a človek už niekedy nevie čomu skutočne veriť a čo je len marketingový  ťah.
Každopádne v letnom období nie len naša ale aj detská pokožka potrebuje viac starostlivosti a najmä dostatočnú hydratáciu.
Okrem dodržiavania správneho pitného režimu je ideálny spôsob hydratácie aj pomocou pravidelného používania adekvátneho telového mlieka.


Ja som v týchto horúčavách testovala účinky telového mlieka od značky už s 55 ročnou tradíciou Sophie la Girafe ( kúpite TU ).
Telové mlieko aj ako ostatné produkty sú certifikované.
Nanášanie je príjemné, krém je vláčny a nezanecháva "bielu vrstvu".
Sofinkina a Adamkova pleť je po použití jemnejšia a ich opálené pliecka sa nezačali šúpať ako bez používania tohoto krému.

Telové mlieko je vhodné tak ako pre deti tak aj pre dospelých a dokonca ho ocenia aj tehuľky, ktoré vďaka jeho organickým zložkám môžu zahájiť prevenciu proti strijám.


Zloženie
  • Biely čaj posilňuje pokožku a vďaka silným antioxidačným účinkom jej poskytuje vysokú ochranu.
  • Jojobový olej, kakaové maslo a maslo shea hydratujú pokožku a zanechávajú na nej tenkú hydratačnú ochrannú vrstvu.
  • Levanduľová voda upokojuje a zabraňuje podráždeniu pokožky.
  • Ovsené mlieko hydratuje, upokojuje a prináša úľavu pri zápaloch

Zuzana

No comments:

Post a Comment