THE BEST BEACHWEAR for THIS SEASON


Čas letných dovoleniek je tu. Niektorí to už stihli, niektorí sa len chystáte. Ak ešte stále nemáte v zásobe dostatočné množstvo plaviek, či ste ešte nenatrafili práve na tie "must have" skúste sa inšpirovať našim malým výberom toho najlepšieho, podľa Garderob by Sof&Adamoo, čo túto sezónu môžete dostať.

ZARA už tradične ponúka široké množstvo plaviek, doplnkov a výbavy na horúce dni.
Pre dievčatá ako u väčšiny značiek si môžete vybrať od dvojdielnych až po jednodielne modely. U chlapcov si zase môžete prispôsobiť strih podľa pohodlia mladých pánov. Farebná a vzorová škála je naozaj rozmanitá. Jednofarebné, ovocné či obľúbené paisley vzory v dievčenskej kolekcii.

Tento rok ma veľmi milo prekvapila ponuka značky NEXT, ktorá je naozaj bohatá na výber a prídu si na svoje milovníci všetkých druhov. Či už preferujete prúžky, volány alebo rozprávkové postavičky. Strategicky zaradili tento rok do ponuky rovnaké plavky vybraných modelov aj pre oteckov aby ste sa náhodou na pláži nestratili.

Španielska stálica MANGO má o niečo striedmejšiu ponuku ale kúsky, ktoré stoja za Vašu pozornosť v nej nájdete. Ak by náhodou nie, určite Vás aspoň poteší ich vydarený foto Editoriál - Let´s dive in .

Tohtoročnú plavkovú premiéru dostupnú u nás na Slovensku majú značky Little Creative Factory a Small Rags vďaka online konceptovým e-shopom Alice&Alice a Little Hipster Shop s ktorými budete jednoznačne za originály, keďže sa nejedná o komerčné značky.
Na záver by to nemohlo byť bez bikín v chutnom prevedení od mojej srdcovky JoyFolie.

ZARA




NEXT




MANGO


LITTLE CREATIVE FACTORY


SMALL RAGS



Joy Folie


Zuzana

No comments:

Post a Comment