The Colors of autumn

Jeseň je práve to ročné obdobie, ktoré si priam pýta všetky tie zemité a prírodné farby viac ako ktorékoľvek iné.
Kým jar nám evokuje "prebúdzanie" nielen prírody ale aj nás, čo sa postupne prejaví na našom šatníku v podobe jemných až pastelových farieb. Leto je na druhej strane "fresh" a siahame skôr po živých, jasných farbách a vzoroch. V zime mám zase ja osobne rada studené, výrazné a sýte farby ako čierna, tmavé odtiene modrej, fialová, červená, biela ale aj zlatá a strieborná.


Túto jeseň sú už tradične na výslní každoročné stálice ako šedá, okrová, všetky odtiene hnedej, kaki a na moje potešenie sa v tohtoročných dievčenských kolekciách začala objavovať čoraz viac petrolejová a bordová farba.
Chtiac či nechtiac, sú farby naozaj podvedome prispôsobené danému obdobiu čo zase raz len potvrdzuje naše prepojenie s prírodou. 

Momentálne nás počasie tak trošku prekvapilo a namiesto vychutnávania si akurát farbiacich sa listov, dnes v niektorých končinách po prvý krát zavítala taká "falošná" pani zima :)
Trošku nás teda vrátim späť o týždeň, kedy bola ešte jeseň jeseňou, gaštany viseli na stromoch a my sme ich s mojim malým "Big Bear-om", Adamkom (v jesenných odtieňoch outfitu) boli nazbierať spolu s listami na domáce dielničky.
Povinnou výbavou bol okrem maminho fotoaparátu aj Adamkov ruksak značky Skip-Hop (článok o ruksaku zn. Skip-Hop v mnohých podobách zvieratiek si môžete prečítať TU ), ktorý nesmie chýbať na žiadnej výprave malého skauta čo je pochopiteľné. Kde by si predsa nabalil všetky tie "nevyhnutnosti" ktoré na prechádzku potrebuje. Postupne sa obsah ako inak začne zväčšovať pridávaním rôznych druhov nálezov až po dobu, kedy ho už nevládze uniesť a končí v rukách maminky :)


Adamkov outfit
Sveter /Sweater - Zara Boy AW2015
Nohavice / Trousers - Zara Boy
Topánky / Shoes - Zara Boy 
Ruksak / Backpack - Skip-Hop



Zuzana

No comments:

Post a Comment