YFK - Back to school


Opäť je tu september a pre všetkých školopovinných začali povinnosti aj radosti.
Pred necelým týždňom sa pre malých aj veľkých otvorili školské aj škôlkárske brány.
Pre niektorých po prvý krát, pre niektorých po druhý a s Vašimi dojmami a premiérovými fotkami ste sa s nami podelili na facebookovej stránke FASHION SR KIDS aj vy. Poďme sa teda spoločne pozrieť ako vyzeral tento deň u Vás našich fanúšikov.


Svoju škôlkársku púť zahájila po prvý krát 2,5 ročná Miška, ktorá to zvládla statočne s úsmevom.
Maminka nezabudla ani na jej staršiu sestričku, ktorá sa po prvý krát oficiálne zaradila medzi stredoškolákov.

Takto pekne sedeli deti v triede až za hranicami a to konkrétne v Čechách, kde bude bojovať so svojimi prvými písmenkami, vlnkami a čiarkami aj mladý pán, ktorého maminka sa s nami podelila o ich premiérový záber.

Klasicky ,,školsky,, v podkolienkach MOE a pískacom tričku prišla Dianka ( mimochodom Adamkova spolužiačka ), ktorá nezabudla na kvietky pre pani učiteľky a, že jej to skutočne pristalo ste svojimi ,,lajkmi,, usúdili aj vy.

Malý Šimonko sa do škôlky vybral tiež po prvý krát a pre istotu zobral aj tatina, ale podľa slov maminky, išiel vytešený ani sa s nim nestihla poriadne rozlúčiť, tak dúfame, že je to tak aj naďalej :)

Pre deti v škôlke sú tepláky na nezaplatenie, a pri Adamkovi sa moje priority obliekania po prvom týždni zmenili z priority vizuálu na prioritu času, takže momentálne je u nás už rok najdôležitejší čas - hlavne čo najmenej byť v šatni aby si to náhodou nerozmyslel, takže tepláky, tepláky a ešte raz teplááááky áááno !

Na svoj prvý deň sa takto štýlovo pripravil ďalší fanúšik MOE podkolienok tentokrát v chlapčenskom podaní a to 4 ročný Tobias, ktorý stavil na Burberry kraťasky, košieľku s motýlikom Mayoral a elegantné sandáliky talianskej značky Gioseppo.

No a na záver si svojho fešáka štýlovo ,,vystajloval,, ocko, ktorému mladý pán s hrdosťou reprezentoval baretku R-line, ktoré poznáte aj z našich príspevkov z rubriky SASHE - must have.



- /úvodná fotografia príspevku je použitá z kampani ZARA AW 2015/

Zuzana

No comments:

Post a Comment