SKIP-HOP backpack


Prázdniny sa pomaly ale isto blížia k záveru a malí aj veľkí sa pomaly chystajú opäť do celoročného kolotoča vstávania, presviedčania, písania úloh a hier.

Tak ako pre prváčikov je dôležitá ich školská taška, tak ani škôlkár sa nezaobíde bez svojho ruksáčika.
Príde mi to ako by to bolo včera, keď si pred dvoma rokmi Sofia vybrala svoj prvý oficiálny ,,škôlko-ruksak,, a už je z nej pred-školáčka (takže o rok tu budem pravdepodobne písať o výbere školskej tašky :) aj keď svojich favoritov už mám teraz:) ).
V tej dobe som sa dlho venovala hľadaniu toho správneho a SKIP-HOP ZOO naplnil moje očakávania. Z pomedzi mnoho vzorov zvieratiek od včielky, žirafy, lienky, psíka, sovičky, či pandy sme domov cupkali s líškou :) Dodnes neviem prečo ale slečna si ju vybrala. Pred rokom sa po prvý krát vybral do škôlky aj Adam a ten po porade so sestričkou zvolil opicu ( a zladili to naozaj dobre ). Máme doma ZOO.




Aby nám nič nechýbalo, značka SKIP-HOP myslí aj na ,,zvieratkovské ,, doplnky kde si môžete doladiť či už jedálenské sady, vankúšiky a deky na cestovanie, kocky pre najmenších, kufre, desiatové ruksaky, lunch boxy, pršiplášte a na svoje si prídu aj maminky, pre ktoré sú pripravené naozaj štýlové prebaľovacie tašky.










Pokiaľ zvažujete kúpu kvalitného a milého ruksaku určite odporúčame SKIP-HOP.
Na fotkách má Sofinkin už 2 roky a Adamkov rok, plne používané a zatiaľ žiadne mechanické poškodenia ako napríklad pokazený zips čo je dosť častým problémom nielen pri ruksakoch.



Sofinkin outfit
Tričko - Zara Girl
Tepláky - Zara Girl
Tenisky - Baťa
Ruksak - SKIP-HOP
Čelenka - JUUJ

Adamkov outfit
Tričko - F&F
Tepláky - Zara Boy
Tenisky - Baťa
Ruksak - SKIP-HOP
Čiapka - H&M

( fotky a koláže SKIP-HOP produktov čerpané z internetu)

Zuzana

No comments:

Post a Comment