Plážová móda



Tak a konečne sa blíži ,pre mňa jedno z naj období v roku a tým je leto...

ÁNO jar je úžasná, milujem, keď rozkvitnú stromy, všade naokolo štebocú vtáky, záhradky si obliekajú mnoho farieb a ja už netrpezlivo čakám, kedy začne slnko páliť a prehupneme sa do leta.
Každý rok si pozorne vyberám potrebnú výbavu aby ma v tomto období nič nezaskočilo.
Samozrejme, že sa na zoznam dostane plno kúskov ,ktoré sú takpovediac trochu zbytočné, mnohokrát potom končia na spodku skrine s označením - NENOSENÉ, ale ako správny fashion-maniak si nájdem vždy milión zdôvodnení ,prečo danú vec nevyhnutne potrebujem a ako super ju vynosíme.

Či už dovolenka pri mori, pri jazere, alebo v Aquaparkoch, myslím si, že prípravu netreba podceňovať, každá jedna drobnosť Vám môže dovolenku spríjemniť alebo naopak skomplikovať.
Pripravila som si malý zoznam vecí, ktoré by aj Vám mohli pomôcť pri tohtoročnom výbere, ktorý Vám budem postupne dávkovať bod za bodom. Na rad prídu opaľovacie krémy, letné doplnky či plážová obuv.

Dnešná časť je venovaná kúskom,ktoré rozhodne patria medzi tie ,ktoré by vo Vašom kufri mali mať svoje isté miesto pokiaľ sa vyberiete k vode, a tým sú PLAVKY !

Dnešné značky naše peňaženky nešetria ani náhodou a plavky nie sú výnimkou.
Správny výber závisí od toho či sa Vaša ratolesť bude cítiť príjemne alebo naopak ju bude stále niečo omínať. Na výber je naozaj široká škála farieb a vzorov a takisto aj modelov. Tak už si len vybrať  :)
 
                                                          




                                                         


NEXT Girl

    NEXT Boy

 
ZARA Boy
       

MANGO Girl 
 

ZARA Girl

NEXT Boy

NEXT Girl



 Mango




Zuzana

No comments:

Post a Comment