The time for embroidery




It would have been really a vain effort to look for some embroidery clothing in my closet some couple of years ago (before my daughter was born). I used to think it was a bit kitshy, never really imagining myself in such a garb.
Well, guess what? I did, and not just imagining but dressing up in it – first Sofia and later on also myself…

Embroidery blouses, dresses, tunics or even vests or jean jackets have become quite popular in the recent years. Not surprisingly, specifically when it comes to the summer time - linked with some light and airy materials.
In our case, this kind of pieces are the basis of the summer garderob and here comes a small selection of this year's girls collections offered by some brands (buyable also online).


Ešte pár rokov dozadu ( predtým ako prišla na svet Sofia ) by ste u mňa kúsky s výšivkou hľadali márne. Prišlo mi to gýčové a vždy som sa presviedčala o tom, že taký kroj by som si nikdy na seba nedala. No a veru dala. Najprv Sofii a potom časom dokonca aj sebe v podaní blúzok.

Vyšívané blúzky, šaty, tuniky a dokonca už aj vesty či rifľové bundy sa tešia posledným rokom veľkej obľube. Niet sa čomu diviť, najmä ak ide o letné ročné obdobie, ktoré sa automaticky spája s ľahkými a vzdušnými materiálmi.
U nás sú tieto kúsky kamenným základom letného šatníka a tu je malý výber z toho čo Vám v tohtoročných dievčenských kolekciách ponúkajú značky dostupné aj online.

H&M



MANGO



NEXT





RIVER ISLAND




ZARA









photos via - ZARA, NEXT, MANGO, H&M


Zuzana

No comments:

Post a Comment