Gentleman rules or Motoreta is coming to our garderob

Most of our blogs are about Sofia - because of the fact that she is the older kid and, naturally, because she is a girl. Consequently, there are more options in terms of combining shoe or clothes items. Simply said – a girl in nice clothes, with some hand-bag and a head-band typically looks more “cute” than a boy.
Nevertheless, in the end it is quite better to work with Adam. He is even a bit more spontaneous, relaxed and less reluctant. Probably because of he is a boy. It is quite more complicated with us girls, becoming clear since the early age…
Like I recently mentioned in our Facebook – as our kids get older, we tend to prefer quality vs. quantity. I usually make a stock of elegant shorts before the summer each year. Typically it’s really difficult to select out of the variety of offers. In the end, we usually wear one or two pieces, while the rest is sitting in the wardrobe waiting for the opportunity.  Which usually comes when I move these pieces to somebody else (not worn) – though when buying the stuff, it was clear how desperately I need those
So, I decided to change the strategy this year – to obtain some less pieces basically staying at the budget as a year ago. My search brought me to the Alice&Alice page – this shop I already mentioned in my “sugar-sweet” story with a remark that some info more would come later on. So, now is the time.
I was truly addressed by the  Motoreta and Little Creative Factory brands offered by the shop, yet also the double-sided collection of the Macarons brand could be a great one.
Motoreta is a Spanish brand – price-wise driven by the quality of the materials and really detailed workmanship of each centimeter of the fabric. There are 4 interesting Motoreta pieces in our “garderob” at the moment. A top with asymmetric collar that was described in my earlier story (HERE), a shirt and elegant short trousers – Adam dressed up in it waiting for the train in our today’s story. And the last piece, which will be presented by Sofia soon (if the weather will be ok) in the being-prepared editorial - looking like an Alice in Wonderland (a modernized version).
P.S. Adam can look quite “cute” as well, cant he?

Na blogu sa častejšie vyskytujú príspevky v ktorých dominuje Sofia. Podmienené to bolo vždy tým, že bola staršia a samozrejme je dievča. Z toho vyplýva viac možností, viac kombinácií či už v topánkovom, odevnom alebo doplnkovom svete. Zhrniem to do jednoduchého záveru - dievčatko v šatočkách s kabelkou a čelenkou pôsobí viac "cute" .
Napriek tomu sa mi v konečnom dôsledku oveľa lepšie pracuje s Adamom.
Adam je spontánnejší, uvoľnenejší a hlavne menej priečny. To bude ale asi tým, že je chlapec. My ženy sme omnoho komplikovanejšie osobnosti ako chlapci a patrične sa to prejavuje už od útleho veku.

Ako som nedávno spomínala u nás na Facebooku, čím sú deti väčšie tým viac uprednostňujem kvalitu pred kvantitou.
Každoročne pred letom si robím zásoby elegantných krátkych nohavíc. Vždy mám problém vybrať si z toho množstva ponúk. Nakoniec vždy nosíme jedny alebo dve, ktoré kombinujem dookola, zatiaľ čo tie ostatné stoja v skrini a čakajú na svoju príležitosť, ktorá prichádza vtedy keď ich posúvam ďalej ako nenosené (aj napriek tomu, že v čase keď som ich kupovala som bola presvedčená, že ich nevyhnutne potrebujem).
Tento rok som svoju stratégiu zmenila. Rozhodla som sa, že si zadovážim menej kúskov z rozpočtu, ktorý by som minula napríklad pred rokom.
Tak som zablúdila na stránku Alice&Alice. Tento obchodík som Vám už spomínala v cukrovom príspevku kde som Vám naznačila, že sa ešte pár kúskom venovať budem.
Mňa v spomínanom e-shope jednoznačne najviac za srdce chytili značky Motoreta a Little Creative Factory. Za veľkú vychytávku však považujem aj obojstrannú kolekciu od značky Macarons .

Motoreta je Španielska značka, ktorej cena sa odvíja na kvalite materiálov a detailnom prepracovaní každého centimetra látky. My od tejto značky máme v našom "garderob" momentálne štyri zaujímavé kúsky. Top s asymetrickým golierom, ktorý ste videli v príspevku TU, košelu a elegantné krátke nohavice, ktoré má na sebe Adamko čakajúci na vlak v dnešnom príspevku. Posledný kúsok Vám Sofia predvedie čoskoro (ak počasie dá) v pripravovanom editoriály ako vyzerá moderná Alica v krajine zázrakov.

PS: Adam vie byť tiež celkom "cute" , či? :)











Outfit
Shirt - MOTORETA - HERE
Shorts - MOTORETA -HERE
Cardigan - ZARA - similar HERE
Knee socks - MOE -HERE
Blucher shoes - ZARA -similar HERE

Zuzana

No comments:

Post a Comment