Small Rags&Fixoni SS2016


Our yesterday was about the new collection of Small Rags & Fixoni SS2016 under the aegis of Little Hipster Shop. We were happy to participate in its presentation organized for the selected bloggers.
As we are a kids-focused blog and quite the most dominant personalities of our web are Sofia and Adam, I decided to take one of them with me to the event.
Sofia is not even 6 years old, yet she was not uncertain at all and she managed the “blogger” role with a professional approach.


Včerajší deň sa niesol v znamení novej kolekcie Small Rags & Fixoni SS2016 pod záštitou Little Hipster Shop.
Dostalo sa nám tej možnosti zúčastniť sa na prezentácii ktorá bola organizovaná pre vybraných bloggerov.
Vzhľadom nato, že sme detský blog a najdominantnejšie osobnosti našej stránky sú Sofia a Adam, rozhodla som sa zobrať jedného zástupcu tímu.
Sofia nemá ešte ani 6 rokov ale nedala sa ani na chvíľu zneistieť a úlohu "blogerky" zvládla s profesionálnym nasadením.


Presented collections were truly interesting, yet based on our age, our focus was more on Small Rags brand.
Likeable and quality materials, ageless “fringe” on the shirts, clothes and swimsuits. Our favorite laced shirt in 2 stylish shades and many more other interesting items, which make the current collection really trendy.
As regards to the color scale, the SS collection of Small Rags presents their classic grey color, pink shades, beige, darkblue and even some spots of yellow and red colors.
Clear favorites of Sofia = maxi skirt and long sleeve tunic, which we could not resist and were immediately ordered by us (among other items).
On the other hand, I was addressed by the checkered dress made of some really likeable “airy” material.
As my favorite season is approaching, I would point out also the remarkable swimsuits.

Regarding the smaller kids collections, to me the “top one” were the fancy-work clothes in the same color as the tunic for older girls.
And not to forget our little boys – the current collection has an interesting cloth printing – a “choppy ground” as Sofia named it - which adorns the pieces for both the yuounger and older boys.
Naturally, Mr. Ragsy was not forgotten this season either - you can find him in some of the pieces, and even in the color version.
So, we really had some positive impressions and now we only need to wait until the ordered pieces arrive. And via our blog review, you will for sure find at least a small taste of what will be available to you to buy soon as well.


Kolekcie sú skutočne veľmi vydarené ale vzhľadom na náš vek sme sa viac venovali značke Small Rags.

Príjemné a kvalitné materiály, nestarnúce "fringe" na tričkách, šatách aj plavkách. Nami obľúbené čipkované tričko v 2 módnych odtieňoch a mnoho ďalších zaujímavých prevedení, ktoré robia aktuálnu kolekciu skutočne trendovou.
Čo sa týka farebnej škály Small Rags do jarno-letnej kolekcie nasadili ich klasickú šedú farbu, odtiene ružovej (od staroružovej cez púdrovú až po ružovú s nádychom broskyňovej ) krémovú, tmavomodrú a nájdete aj kúsky žltej a červenej.

Sofiinmi jednoznačnými favoritmi sa stala maxi sukňa  a tunika s dlhým rukávom, ktoré sme už stihli aj objednať (okrem iného).
Mňa zase oslovili kockované šaty z príjemného vzdušného materiálu, veď aká by to bola Sofia bez vkusných šiat.
Za povšimnutie určite stoja plavky vzhľadom na blížiace sa ročné obdobie.
Z kolekcie menších detí sú pre mňa úplná "topka" šaty s vyšívaným detailom v obdobnej farbe ako tunika u väčších dievčat.
Aby som nezanevrela na chlapcov, aktuálna kolekcia má zaujímavú potlač v podobe "popraskanej zeme" (názov podľa Sofii), ktorá zdobí kúsky tak ako u mladších tak aj u starších chlapcov. Ani túto sezónu sa nezabudlo na pána "Ragsíííka" a nájdete ho na zopár kúskoch, dokonca aj vo farebnej podobe.
My sme si odniesli plno pozitívnych dojmov a teraz už len čakať kedy to príde a vy si môžete prostredníctvom nás pozrieť aspoň malú ochutnávku toho čo si už čochvíľa budete môcť zadovážiť.

Younger Girls&Boys 
Mladšie dievčatá a chlapci







Older Girls&Boys
Staršie dievčatá a chlapci




Zuzana

No comments:

Post a Comment