MY 3 LOVE - ZARA & MANGO & RESERVED - part 2

MANGO


Druhé pokračovanie v sérií MY 3 LOVE nás zavedie k značke MANGO.

Mango podobne ako Zara má korene v Španielsku -konkrétnejšie v katalánskej časti a na trhu je omnoho dlhšie ako už spomínaná konkurencia.
Medzi ženami je veľmi obľúbená najmä kvôli štýlovým, nadčasovým modelom a kvalitu, ktoré ponúkajú aj u detských konfekcií.
 Široká škála veľkostí, výber z viacerých farebných prevedení, príjemne materiály, priateľné ceny.

U nás na Slovensku patrí práve medzi tie značky, ktorých kúsky si viete zadovážiť z pohodlia domova, pokojným výberom na ich 2 stránkach. 
Z oficiálnej stránky MANGO sa dá objednať aj na Slovensko ( nakúpite TU ) pri objednávke nad 60€ poštovné neplatíte, zo stránky outletovej - MANGOOUTLET ( nakúpite TU ) poštovné zdarma už nad 50€ ale pod túto sumu si zaplatíte takmer 10€ pričom na oficiálnej stránke je to menej skoro o polovicu. ( ja osobne už cca 2 roky/ možno kúsok viac využívam tieto stránky a môžem len a len doporučiť).

Tento rok nám priniesli novinku v podobe pribudnutej konfekcii už aj pre menšie deti, doteraz bola detská konfekcia až od 3 rokov,  ale dnes sa už môžu pokochať a realizovať aj maminky newborniatok a maminky baby girl a baby boy.

Pre mňa taktiež veľmi obľúbená kampaň MINI ME z ktorej kúsky v rovnakom prevedení viete dokonale zakomponovať do šatníka svojho aj vášho ,,malého ja,,.
Takto už budete jednoznačne patriť k sebe.... :D








MANGO MINI ME

 
 


MANGO BabyGirl & BabyBoy Collection

 













 MANGO Girl & Boy Collection








Zuzana

No comments:

Post a Comment